iPad hoezen op school

iPad hoezen met Bluetooth toetsenbord

De huidige ontwikkelingen op het gebied van draadloze communicatie gaat razendsnel. De iPad hoezen met Bluetooth toetsenbord vormen hier een uitstekend voorbeeld van. Ze maken het mogelijk om op een heel praktische manier gebruik te maken van de iPad, met een volwaardig toetsenbord. Dankzij de draadloze communicatie zit het geheel op een gebruiksvriendelijke manier in elkaar. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig leer en een degelijke accu. De hoezen met Keyboard zijn verkrijgbaar in de kleuren Rood, Groen, Wit en Zwart.

Slimme integratie van het toetsenbord

Het Bluetooth toetsenbord is op een heel slimme manier verwerkt in de iPad hoes, waardoor u de beide elementen altijd bij elkaar heeft. De hoes is gemaakt van leer. Dit stevige materiaal zorgt voor een goede bescherming van uw iPad, waardoor deze minder snel beschadigingen op zal lopen. Het toetsenbord is erin verwerkt en maakt gebruik van draadloze communicatie. Aangezien de Bluetooth verbinding sterk genoeg is voor een afstand van maximaal 10 meter heeft u een optimale verbinding en kunt u er op een uitstekende manier gebruik van maken.

Ingebouwde accu

Het draadloze toetsenbord van de iPad hoezen met Bluetooth toetsenbord wordt gevoed door een ingebouwde accu. Het gaat om een Lithium 330 mAh batterij. Deze gaat ongeveer een week mee zonder op te laden, waardoor de draadloze communicatie op ieder moment beschikbaar is. Bovendien duurt het opladen maar 4 – 4,5u, zodat u er snel weer mee aan de slag kunt op het moment dat de accu toch leeg is geraakt. U heeft met de iPad hoezen met Bluetooth toetsenbord altijd een volwaardig apparaat tot uw beschikking. U heeft de mogelijkheid om een uitgebreide email te typen, of de iPad te gebruiken als tekstverwerker op het moment dat u een document op dient te stellen.

Geschikt voor iPad

De iPad hoezen met Bluetooth toetsenbord zijn vanwege hun afmetingen niet voor alle modellen geschikt. Houd er rekening mee dat u er gebruik van kunt maken indien u een iPad 2, iPad 3 of iPad 4 tot uw beschikking heeft. Het formaat van de iPad 1 en iPad Mini is net even anders, waardoor de hoes daar niet goed omheen past. Uiteraard kunt u met deze apparaten wel gebruik maken van de draadloze communicatie van het toetsenbord. In plaats van de iPad hoezen met Bluetooth toetsenbord kunt u voor die apparaten beter kiezen voor een los Bluetooth toetsenbord , dat gebruik maakt van dezelfde draadloze communicatie.

Verdere informatie kunt u vinden op iPad Toetsenbord